La cuina del Jaume

Els plats que Jo cuino i el meu ùnic client que es el Ferran i algú mes de la familia i de la familia amb majúscules menja

dimecres, 20 de febrer del 2008

CASA KIKO (LLESUI)


Aquest restaurant, que gairabé podría ser "patrimoni de la humanitat"ens va oferir un plat, que es obligat comentar.

Filet de porc, amb salsa Idiazabal.

De veritat esquisit, i una presentació amb una cresta de f0rmatge, com si fos una pinta
cruxent i com nó amb tot el gust del Idiazabal.
Posted by Picasa
Publicat per Malalt de Bach a 17:21

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrada més recent Entrada més antiga Inici
Subscriure's a: Comentaris del missatge (Atom)

Arxiu del blog

  • ►  2015 (11)
    • ►  de juliol (6)
    • ►  de març (5)
  • ►  2014 (20)
    • ►  de juny (10)
    • ►  d’abril (2)
    • ►  de febrer (8)
  • ►  2013 (17)
    • ►  d’octubre (1)
    • ►  d’agost (1)
    • ►  de juliol (3)
    • ►  de juny (5)
    • ►  d’abril (2)
    • ►  de març (5)
  • ►  2012 (5)
    • ►  d’abril (1)
    • ►  de març (4)
  • ►  2009 (8)
    • ►  de novembre (1)
    • ►  d’octubre (2)
    • ►  de setembre (1)
    • ►  d’agost (1)
    • ►  de juny (1)
    • ►  de maig (1)
    • ►  d’abril (1)
  • ▼  2008 (11)
    • ►  de setembre (1)
    • ►  de maig (1)
    • ►  de març (1)
    • ▼  de febrer (8)
      • CASA KIKO (LLESUI)
      • UN GRAN ESMORÇAR
      • SUQUET DE VERAT
      • Romescada
      • Musclos, amb pernil i pinyons
      • PER COMENÇAR
      • Recepta Paella marinera
      • recepta del estofat de vedella

Dades personals

La meva foto
Malalt de Bach
La música amb majúscules
Visualitza el meu perfil complet
Tema Picture Window. Amb la tecnologia de Blogger.